Realisatie:Cosly.com

Machinebouw

Tel. +31 (0) 186 60 60 60
banner photo1 16

Over ons

Algemeen

Bosman Watermanagement is een “oplossingsleverancier” voor klant specifieke projecten op het gebied van watermanagement. Door de vele jaren ervaring geven wij een goed onderbouwd advies bij speciale waterprojecten en denken wij vanaf het begin mee met de klant om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Onze kracht is dat wij de werktuigbouwkundige disciplines compleet in eigen beheer kunnen uitvoeren. Waar nodig werken wij samen met gerenommeerde onderaannemers.

Wij leveren maatwerk op het gebied van pomp- en zuiveringsinstallaties gebruikmakend van onze producten. Hiernaast leveren en plaatsen wij ook diverse producten van andere fabricaten. De afgelopen vijfentachtig jaar hebben we op deze gebieden veel ervaring opgedaan, expertise opgebouwd en een enorm oplossend vermogen ontwikkeld. Daarin schuilt de slagkracht van de onderneming.

In onze filosofie staan vier K’s centraal: Klant, Kennis, Kwaliteit en Korte levertijd. Onze kennis koesteren we met grote zorg, omdat dit de belangrijkste pijler onder Bosman Watermanagement is. De kennis vormt de basis van ons innovatief vermogen dat ons in staat stelt de problemen van onze klanten op te lossen. 

Wij vinden het belangrijk om zuinig te zijn op het milieu. Daarom zijn we bezig om het certificaat CO2-prestatieladder niveau 3 te behalen. Op onze pagina "CO2-prestatieladder" vindt u informatie over de verschillende initiatieven, verklaringen en documenten.

Suggesties?